Tko je muškarac s kojim je Severina uhvaćena u prisnom druženju?

Foto: Index

"JE LI u život jedne od naših najpopularnijih pjevačica ušetao novi muškarac", upitali su se mnogi koji prate srpsku emisiju "Paparaco lov" na televiziji PINK, kada su vidjeli fotografije Severine i javnosti nepoznatog muškarca.

Ekipa emisije pratila je Splićanku dva dana, i to netom nakon što je održala konferenciju za novinare u beogradskoj Kombank Areni gdje će 30. ožujka održati veliki koncert povodom izlaska novog albuma "Dobrodošao u klub".

Srpski portal Puls piše kako je Severina s navedenim muškarcem, čije je ime Darko Marjanović, bila na večeri, te da su se nakon nekoliko sati provedenih u restoranu, zagrlili i poljubili. Cijelu smo priču odlučili provjeriti kod Severinog menadžera Tomice Petrovića koji nam je demantirao kako se majka uskoro jednogodišnjeg Aleksandra ponovno zaljubila.

"Riječ je o čovjeku koji radi na produkciji beogradskog koncerta, on je naš poslovni suradnik. A što se tiče tih slika na kojima su prisni, kako kažete, njih nemam potrebe komentirati", zaključio je Petrović.

Pročitajte više