Tko je nova djevojka Roberta Pattinsona, anonimna brineta ili slavna plavuša?

Foto: Guliver Image/Getty Images, JLP

LJUBAVNI život Roberta Pattinsona posljednjih je dana glavna tema svjetskih showbiz rubrika, a različitih informacija ima toliko da se u njima postalo teško snalaziti.


Naime, s jedne strane krenule su priče o "misterioznoj brineti" s kojom je 27-godišnji glumac snimljen nakon i prije odlaska u teretanu u Los Angelesu. U isto vrijeme Radar Online piše da je Pattinson viđen na partyju američke glumice Shoshane Bush u zagrljaju (također) tajanstvene brinete, s kojom se ljubio i držao za ruke.

Naravno, te su se dvije priče ubrzo povezale pa se počelo sumnjati da je u pitanju ista osoba, ali nedugo nakon toga Hollywood Reporter otkrio je da je djevojka s kojom je glumac viđen ispred teretane ipak samo trenerica s kojom često trenira. Nije se još saznalo tko je djevojka s partyja.

Paralelno s tim Life&Style piše o trećoj (ili drugoj) osobi, a ovaj put ona ima ime i (slavno) prezime. Radi se o kćeri Robin Wright i Seana Penna, 22-godišnjoj Dylan Penn, s kojom je viđen kako se zabavlja u poznatom klubu Viper Room: "Puno su se dodirivali i koketirali. Izgledali su kao da im je ugodno u društvu. Vidjelo se da su često zajedno", izjavio je o tom susretu jedan od očevidaca.



S kim se viđa mladi Britanac ionako će ostati tajna dok sam ne poželi nešto više otkriti, ali sudeći prema svim ovim napisima, vjerojatno se barem dobro provodi.

Pročitajte više