"To je odvratno i ponižavajuće": Australski Hugh Hefner na udaru kritika

Foto: Instagram

AUSTRALSKI duhanski tajkun Travers "Candyman" Beynon odnedavno se pretvorio u viralnu senzaciju nakon što su mainstream mediji otkrili njegov bizarni profil na Instagramu.

Naime, bivši igrač američkog nogometa i model kojeg neki nazivaju i "australskim Hughom Hefnerom", proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

No, s popularnošću došli su i problemi. Naime, djed i baka njegove supruge Taeshe, Geaham i Evon Appleby, komentirali su fotografiju na kojoj Beynon vodi Taeshu poput psa, rekavši da je "odvratna" i "ponižavajuća".

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali te da nije normalno da njihova djeca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno tulumare goli.

Kako bi se opravdao, Beynon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: "Postoji jedna stvar koju cijenim više od velikih i najboljih tuluma... To su moja DJECA I MOJA OBITELJ". Naravno, nedugo nakon toga, osvanula je i jedna s desetak polugolih žena pokraj bazena.

I dok su mnogi bili zgroženi onim što su vidjeli u emisiji "Current Affair", jedan od posjetitelja njegovih tuluma rekao je: "Skupi auti, hrana na svakom koraku, pića, djevojke... To je fantastično. Sto milijuna tipova gleda ovaj show, sjede sa svojim ženama i misle da bi voljeli raditi što i on. Stoga, dobro za njega... Sesk prodaje".

Podsjetimo, Beynon kao najvrjedniju stvar koju posjeduje ističe svoju Candyman vilu, a ogromnim bazenom na kojem održava lude zabave s mnoštvom žena. Sve to redovito dokumentira na društvenim mrežama.

Iako ima svoje obožavatelje, konkurencija za nasljednika Hugha Hefnera jako je velika. Tipovi poput Dana Bilzeriana i Tonyja Toutounija žestoko su krenuli u osvajanje Instagrama, objavljujući nevjerojatne detalje iz svog života. Beynon im puše za vratom, a u to se možete i sami uvjeriti.

Pročitajte više