Torijevka šokirala Engleze: U reality showu jela nojev anus i janjeće testise



POZNATA torijevka i članica britanskog parlamenta Nadine Dorries već neko vrijeme sudjeluje u reality showu "I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!" Iako je suspendirana iz Konzervativne stranke nakon odluke da sudjeluje u showu, svoje vrijeme provedeno pred TV kamerama ova je 55-godišnja zastupnica planirala iskoristiti kao platformu za pokretanje važnih društveno-političkih pitanja. No gledateljima je ovih dana pružila sasvim drugu sliku sebe, prenosi Telegraph.

Naime, njoj i njenoj konkurentici, glumici Helen Flanagan, servirano je pet jela od "najodvratnijeg mesa na svijetu".  Prvi na "meniju strave" bio je od prženi pauk, zatim devino kopito, a onda poslastice u obliku nojevog anusa i janjećeg testisa. Dorries je porazila protivnicu nakon što joj je pošlo za rukom pojesti sve osim fermentiranog pačjeg jajeta koje je zadnje došlo na red.
Iako je do nje došla na mukotrpan način, pobjedom je svojoj ekipi osigurala hranu za narednih nekoliko tjedana.

"Nakon svega mi je bilo malo zlo, no ipak mi je drago što sam to učinila. Ipak je to bilo zbilo zbog nesebičnih razloga, moja ekipa bila je uz mene cijelo vrijeme", poručila je Dorries.

Pročitajte više