Tražila biološku majku, a onda ju pronašla tamo gdje ju je najmanje očekivala

Screenshot: YouTube

38-GODIŠNJA Amerikanka La-Sonya Mitchell-Clark željela je pronaći svoju biološku majku, a potraga, koju je započela prošli mjesec, u lokalnom registru rođenih grada Ohija, uskoro je rezultirala nevjerojatnim otkrićem - njena biološka majka, po imenu Francine Simmons, je zaposlena u istoj kompaniji u kojoj radi i La-Sonya.

Svoju je majku, nakon što je pronašla podatke u registru, pronašla i na Facebooku i shvatila potom da su praktički - kolegice. "Francine radi u mojoj kompaniji. Ona je u jednom odjelu, ja u drugom", priča La-Sonya za WYTV te dodaje da je, nakon što je utvrdila o kome je riječ, kontaktirala Francine preko Facebook, a potom i preko telefona.

"Nazvala me i rekla mi da misli da je ona moje dijete... Bilo mi je 14 kada sam saznala da sam trudna. Rodila sam je s 15. Živjela sam u domu. Nisam joj uspjela ni dati ime, ali sve ove godine ona je imala svoje ime u mom srcu", priča Francine. Dvije žene su se i upoznale, ali priči tu nije kraj - La-Sonya je uskoro otkrila da ima još i tri sestre, a jedna od njih također radi u istoj kompaniji.

Pročitajte više