Tražila stranca kojeg je poljubila na maratonu, a javila joj se - njegova žena

Foto: Facebook

JEDNA žena iz Tennesseeja koja je bila u potrazi za muškarcem kojeg je poljubila nakon bostonskog maratona ove godine, napokon je dobila informaciju o njemu - od njegove supruge.

Barbara Tatge kazala je da ju je kći izazvala da poljubi nasumično odabranog muškarca dok je trčala kroz Wellesley, gdje žene tradicionalno nude poljupce trkačima. A nakon utrka njezina je kći preko društvenih mreža pokušala pronaći muškarca koji je očito ostavio dobar dojam na njezinu majku.

Stvari su se zakoturale i lokalnim medijima se ubrzo javila supruga muškarca kojeg je Barbara ljubila. Kazala je da joj je sve skupa zabavno, ali da ipak žele ostati anonimni. "Kad je priča objavljena, bili smo prilično iznenađeni. Što se mene tiče, nisam ljuta. Vjerujte mi, naši prijatelji se prilično zabavljaju ovom pričom i uživala sam gledajući ih kako roštiljaju mog supruga", kazala je anonimna supruga za lokalne medije.


"Iako ovo nije kraj koji ste možda priželjkivali, taj spontani trenutak ulovio je zabavu, energiju i duh bostonskog maratona. Divim se tvojoj hrabrosti i želim ti puno sretnih utrka u budućnosti", poručila je Barbari, koja joj je odgovorila, zahvaljujući joj na dobroj volji i pozitivnom pristupu.
 

 

Pročitajte više