Tukao i vrijeđao ženu, a onda mu je puno veći frajer očitao bukvicu

Screenshot: YouTube

ZLOSTAVLJAČ žena nedavno je dobio jasan dojam kako izgleda kad nekog maltretiraš nakon što je ulovljen kako udara svoju djevojku.

Incident se odvio u jednom restoranu u SAD-u, a do njega je došlo nakon što je jedan muškarac ispred restorana vikao na svoju djevojku i udarao je, što se potom nastavilo i nakon što su ušli u restoran. Video prikazuje muškarca koji je odlučio pozvati na red zlostavljača, a njegov je bijesni ispad postao hit na internetu.

Snimka počinje usred okršaja, a traje tri minute i iz nje je sasvim jasno da je ovaj muškarac pokušao zlostavljaču pokazati kakav je osjećaj kad te netko zlostavlja. U nekom ga trenutku izaziva da se s njim potuče, što zlostavljač, naravno odbija. Potom ga se može vidjeti kako ga lovi za jaknu i sasvim je jasno da nema namjeru odustati, čak niti kad mu zlostavljač priprijeti da će ga upucati.

Video, koji se prvi put na YouTubeu pojavio 8. ožujka u nekom je trenutku izbrisan, ali onda ponovo uploadan i dosad je sve zajedno skupio više od milijun klikova. Ne treba posebno napominjati da je jezik kojim se muškarci u videu služe prilično grub.

Pročitajte više