U KFC-ju umjesto piletine dobio - pohani ručnik

Foto: Shutterstock

KRYSTAL HENDERSON iz Newcastlea bila je u priličnom šoku kad je njezin posinak umjesto u piletinu zagrizao u pohani papirnati ručnik.

Ova 29-godišnjakinja i njezin sedmogodišnji posinak Oliver Hallam kupili su hranu za van, a kad su došli kući Oliver je prionuo jelu. Da bi u tom trenutku shvatio da je zagrizao u nešto što nema veze s piletinom, piše britanski Mirror. 

"Izvadio je to iz usta i pohani dio se odlomio pa se unutra mogla vidjeti plava rola", izjavila je Henderson i dodala: "Da je bila samo pokvarena piletina to im se moglo dogoditi. Ali ovo je moglo biti upotrijebljeno za bilo što, možda za čišćenje...Možda je netko s time brisao ruke ili prao pod".

KFC je istražio što se dogodilo i Henderson je dobila pismo isprike u kojem je stajalo: "Ručnik je vjerojatno s role koja se upotrebljava u higijenske svrhe. Osoblje pretpostavlja da je pao u posudu za pripremu i kuhar ga nije primijetio". Osim toga u izjavi za medije su dodali: "Jako nam je žao zbog ovog događaja i odmah smo se ispričali gđi. Henderson te joj vratili novac. Kvalitetu i higijenu hrane shvaćamo jako ozbiljno, ali nažalost, u vrlo rijetkim prilikama, naš restoran ne uspije zadovoljiti visoke standarde koje očekujemo i mi i naši gosti".

Pročitajte više