U Sočiju je potraga za partnerom (ili seksom) na "novoj razini"

Foto: Jamie Anderson/Instagram

KAD SE spoje aplikacija Tinder (koja vam pomaže pronaći kompatibilnog partnera s obzirom na vašu lokaciju) i Zimske olimpijske igre, stvari se podignu na novu razinu.

Ovaj put seksi tajne olimpijskog sela otkrila je za Us Weekly zlatna američka snowboarderica Jamie Anderson, koja je ustvrdila da sportaši na Olimpijskim igrama ipak nađu vrijeme i za zabavu. "Tinder je u olimpijskom selu na novoj razini. Svi su sportaši! U selu su svi sportaši. To je jako smiješno. Ima nekoliko 'slatkiša' tamo. Došlo je do trenutka u kojem sam morala sama sebi reći 'OK, ovo me previše dekoncentrira'. Izbrisala sam račun da se mogu koncentrirati na Igre", ispričala je.

23-godišnja Anderson nije jedina koja je pričala o Tinderu na Igrama. Njezina kolegica s Novog Zelanda, Rebecca Torr, prije puta u Soči putem Twittera izrazila je uzbuđenje oko upotrebe Tindera na ZOI, a nakon što je njezin tweet dospio u Olympic Village Daily našalila se da će joj medijska pažnja možda dodatno pomoći u pronalaženju partnera.

A oni kojima "spajanje" uz pomoć Tindera upali, ne moraju brinuti: ove je godine sportašima na Igrama podijeljeno 100.000 kondoma, piše Huffington Post.

 

Pročitajte više