U drugoj sezoni "Pravog detektiva", Farrellu će se pridružiti i Vince Vaughn

Foto: PR

SLUŽBENO je potvrđeno - u drugoj sezoni HBO-ove serije "Pravi detektiv", gledat ćemo holivudske zvijezde Colina Farrella i Vincea Vaughna, a prva dva nastavka režirat će Justin Lin.

Osam nastavaka nove sezone "Pravog detektiva" čije snimanje kreće ove jeseni u Kaliforniji ovaj put prati tri policajca i okorjelog kriminalca koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavjere koja okružuje jedno ubojstvo.

Colin Farrell će glumiti Rayja Velcoroa, kompromitiranog detektiva koji je rastrgan između nadređenih u korumpiranoj policijskoj postaji i okorjelog kriminalca koji ga drži u šaci. Vincea Vaughna ćemo gledati u ulozi kriminalca kojem nakon ubojstva poslovnog partnera prijeti gubitak poslovnog carstva.

Ostatak glumačke postave biti će objavljen uskoro.

Prvu sezonu atmosferičnog serijala gledatelji u Hrvatskoj imali su prilike pogledati ekskluzivno na HBO-u početkom godine, samo dan nakon njegove američke premijere, a nova sezona očekuje se u drugoj polovici 2015.

Scenarist serijala je Nic Pizzolatto, a redatelj prva dva nastavka je Justin Lin. Izvršni producenti su Nic Pizzolatto, Scott Stephens, Steve Golin, Cary Joji Fukunaga, Matthew McConaughey i Woody Harrelson.

Pročitajte više