U kutiji žitarica pronašao dirljivu poruku radnika tvornice

Foto: Shutterstock

POZNATO je da neki proizvođači žitarica ugodno iznenade svoje kupce igračkama ili simpatičnim porukama koje stavljaju u kutije pahuljica i sličnih proizvoda, no, poruka koju je jedan Kanađanin, inače profesor povijesti, pronašao u svojoj kutiji žitarica nije bila ni jedno ni drugo.

On je, naime, u kutiji žitarica pronašao dirljivu poruku radnika tvornice koja proizvodi žitarice, a u poruci je pisalo: "Ovo je posljednja vrećica žitarica proizvedenih u Kellogg's tvornici u Londonu (Ontario)". Ispod poruke su bila potpisana tri radnika navedene tvornice. 

"Ironično je to da je ova kutija završila baš u rukama jednog profesora povijesti. Ovo je velika povijesna lekcija", rekao je Stephane Gaudette, koji je pronašao poruku, kako prenosi London Free Press, te dodao da je shvatio da u rukama zapravo drži svojevrsni suvenir industrije svoje zemlje.

Radnik koji je ostavio poruku uskoro je ostao bez posla, kao i stotine njegovih kolega, jer je tvornica o kojoj je riječ zaista zatvorena prije dva mjeseca. 

Pročitajte više