U trećoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" ispali Davor Radolfi i njegova partnerica: Ana, nisam te zaslužio

NAKON ispadanja Nike Fleiss u prvoj i Frane Domitrovića u drugoj emisiji sedme sezone "Plesa sa zvijezdama", u trećoj emisiji natjecanje je nastavilo osam parova.

Oni su svoje će umijeće pokazali u tangu i jiveu, a ovo je prva emisija ove sezone u kojoj su se za ostanak borili svi parovi, neovisno o tome je li u njima muška ili ženska zvijezda.

Prvi su na plesni podij stupili Mirna Medaković i Damir Horvatinčić koji su zaplesali tango, kojim žiri nije bio pretjerano zadovoljan, najviše zbog Mirnine "statičnosti" te im odlučio dati ukupno 29 bodova. Potom su nastupili Darko Janeš i Marija Stošić te predstavili kako u njihovoj izvedbi izgleda jive. Oni su prošli još lošije te zaradili 23 boda. Ocjene su i dalje nastavile ići prema dolje s obzirom na to da su nakon njih Davor Radolfi i Ana Herceg za svoj tango dobili samo 18 bodova.

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac također su zaplesali tango i popravili dotadašnji opći dojam te osvojili 35 bodova. Niko Pulić i Tamara Despot svojim su jiveom osvojili isti broj bodova kao i Darko Janeš i Marija Stošić, 23. Blaženka Leib i Patrik Majcen otplesali su tango, a i oni su za svoj nastup dobili 23 boda. Barbara Radulović i Robert Schubert, koji su u prvoj emisiji dobili dvije desetke, otplesali su jive i ponovo oduševili žiri te već u svojem drugom natjecateljskom nastupu osvojili 39 bodova. Jedinu "devetku" dao im je Davor Bilman. Nakon njih nastupio je najbolji par iz "muške" emisije, Saša Lozar i Marija Šantek koji su zaplesali tango za kraj i unatoč Sašinoj ozljedi ramena osvojili 34 boda.

Gošća večeri bila je Franka Batelić koja je svoju pjesmu "Pred svima" izvela u crnoj kratkoj haljinici uz pratnju plesačica.

U finalu ispadanja u trećoj emisiji sezone našli su se Tamara Despot i Niko Pulić te Davor Radolfi i Ana Herceg, a glasovi gledatelja presudili su da iz emisije ispadnu pjevač i njegova partnerica. Radolfi je ispadanje prokomentirao riječima da svoju partnericu "nije zaslužio".

Pročitajte više