Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u stranačkim prostorijama

Foto: Facebook

BRITANSKA liberalno-demokratska aktivistica i bivša vijećnica Michelle Gent glumila je u sado-mazo filmovima za odrasle koji su uključivali bičeve, lance i mačeve. Da stvar bude još gora, filmove je snimala u sjedištu stranke u Ashfieldu, piše The Mirror.

U jednoj sceni 50-godišnja bivša vijećnica, koja je ujedno producentica i redateljica filmova, ubija muškarca odjevena u kožu i lance. U drugom nosi crvene dreadlockse i veo dok pritišće nož uz vrat žrtve. Jedan isječak prikazuje dvije gole djevojke prekrivene krvlju u njenom uredu, dok su u drugom sado-mazohisti vezani kožnim remenjem.

Izvor je rekao da je u oglasu za audiciju za jedan od njenih filmova "The Exorcist Chronicles" pisalo da se trebaju pripremiti na sve. Tvrdi da je audiciju napustio zgrožen: "Tjerali su ljude da budu što ekstremniji. Michelle se ponašala kao sutkinja u X Factoru. Djevojke su pokazivale grudi, glumile da se samozadovoljavajuii, vrištale, glumile orgazme i međusobno se ljubile nadajući se da će ih izabrati za glavnu ulogu", ispričao je.

Na svojoj internetskoj stranici Gent se opisuje kao "autorica, scenaristica i producentica filmova" koja voli kick-boxing i "radi stvari koje žene inače ne rade".

"Ja sam Michelle Gent, književnica između ostalog, supruga, majka dvoje djeca i baka jednom unučetu, lokalna političarka, bivša izbacivačica, biciklistica... što još", opisuje se Gent u jednom intervjuu.

Opisujući zaplet filma "The Exorcist Chronicles" rekla je: "Film je o bujici demonskih opsjedanja. Vatikan je zabrinut zbog demonskih opsjedanja i mora napraviti nešto oko toga. Šalju neobičan tim, svećenika i znanstvenika. Film ima nekoliko razina percepcije, a ako želite shvatiti dublje značenje, to je moguće. Zabavite se."

Glasnogovornik stranke rekao je da njeni članovi nisu znali kako Gent koristi stranačke prostorije. Demantirao je da su filmovi snimani u njenom uredu, no potvrdio je da je tamo održavala audicije. Dodao je da nije riječ o pornografiji i sado-mazo filmovima već "komercijalno dostupnim hororima". 

Pročitajte više