Umjetna krv, kavezi sa zmijama i obroci s trulim jajima: Ovo je najstrašnije mjesto na svijetu

Screenshot: YouTube

MCKAMEY MANOR se nalazi se u San Diegu te mnogi ovu kuću strave opisuju kao uvjerljivo najstrašnije mjesto na svijetu. No, ova kuća je prije svega ekskluzivna, s listom čekanja koja u sebi sadrži preko 24 tisuće imena ljudi, koji čekaju na svoju priliku da je posjete.

Ipak, dosad nijedna osoba nije uspjela izdržati osmosatni obilazak, koji uključuje vezivanje, umjetnu krv, obroke s trulim jajima i kaveze sa zmijama.

Naime, gosti su tijekom obilaska kuće preliveni umjetnom krvlju, a cjelokupno iskustvo obilaska je opisano kao "realističan horor", koji se ujedno i dokumentira, a gledatelji prijenos uživo mogu gledati izravno na internetu.

Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz su tvorci cijelog projekta, za koji garantiraju da apsolutno uvijek pruža jedinstveno iskustvo. Naime, nijedan posjet kući nije uvijek isti. Tema kuće strave se mijenja svake godine, a samo dva posjetitelja mogu istovremeno posjetiti kuću.

U McKamey Manor uloženo je više od pola milijuna dolara, kako bi postao najstrašnije mjesto na svijetu, prenosi Daily Mail.

"Ne postoji projekt koji se može mjeriti s našim. To je iskustvo kao iz horor filma na koje vas nitko ne može pripremiti, pa čak ni ja", otkrio je Russ.

"Ljudi, budite spremni na doista opake stvari. Mislite da ovo želite iskusiti, ali nemate pojma o čemu se ovdje zapravo radi. Primjerice, sinoć je bila uobičajena radna večer. Dvojica mladića su došli u obilazak, a nakon samo 20 minuta željeli su izaći. Naravno, nisam ih odmah pustio van, jer to nije prema pravilu McKamay Manora", objasnio je Russ, koji tvrdi da prilikom posjeta i "najjači muškarci redovno proplaču".

Pročitajte više