Upoznajte Davea Hermana: Mladić koji je promijenio čak 100 poslova u samo godinu dana

Foto: 100jobs1year.com

JEDAN se mladić prije godinu dana upustio u vrlo neobičan projekt koji je nedavno priveo kraju. Naime, 27-godišnji Dave Herman uspio je u svom naumu da u tijeku jedne godine promijeni stotinu različitih poslova.

Njegov je projekt okrunjen posljednjim stotim angažmanom i to u novogodišnjoj noći kad je imao  svojih "pet minuta slave" kao reporter američke TV mreže NBC, prenosi NY Daily News.

Za vrijeme 2012. Dave je bio zaposlen kao konobar, šetač pasa, proricatelj budućnosti, a dijelio je i letke, unosio podatke u baze i radio s američkim piscem R.L. Stineom.

Također, cijele godine pisao je blog na 100jobs1year.com na kojem je svoje sljedbenika izvještavao o tomu kako napreduje njegova poslovna karijera. Dave, koji se inače naziva piscem, producentom i glumcem, sve je poslove nalazio putem interneta i posredovanjem raznih agencija.

"To je bila doista nevjerojatna vožnja. Ne mogu vjerovati da sam doista uspio. Zahvaljujem svima koji su bili uz mene i podržavali me, bez vas sigurno ne bih uspio", naglasio je Herman.

No, Dave je za svoj novi projekt odlučio učiniti nešto još neobičnije. Njegov se projekt zove "10.000 Kevina", a sastoji se od skupljanja 10.000 potpisa za peticiju nakon kojeg će glumca Kevina Bacona pokušati nagovoriti da ga izvede na ručak.

Pročitajte više