Upoznajte najljubomorniju ženu na svijetu: Njen zaručnik podvrgava se detektoru laži svaki put kad napusti stan

Foto: Facebook

DEBBI WOOD Britanka je koja svom zaručniku ne vjeruje ni riječ.

Svaki put kad 30-godišnji Steve Wood izađe iz njihove zajedničke kuće, po povratku se mora podvrgnuti detektoru laži kako bi 12 godina starija Debbi bila uvjerena da joj je vjeran. Usto, ona redovito po nekoliko puta dnevno provjerava njegove mailove, mobitel i bankovni račun, a jadni Steve ne smije gledati ni televiziju jer uvijek postoji šansa, kako tvrdi Debbi, da mu se neka druga djevojka svidi.

No, kako se ne biste odmah upitali zašto Steve trpi takav Debbijin režim, problem je u tome što ona nije kriva što je takva. Dijagnosticiran joj je rijedak sindrom "Otelo" zbog kojeg stalno misli da je Steve vara, iako ništa ne to ne upućuje niti ima bilo kakvih dokaza.

"Napokon mogu malo odahnuti kad znam što sa mnom nije u redu, ali još je dug put preda mnom", pojadala se Debbi. "Čak i kad Steve ode na 15 minuta po mlijeko, silim ga da se podvrgne detektoru laži kako bih bila sigurna da me ne vara. Mislim da je prekrasan, ali to nije bitno".

Debbi je deset godina provela u SAD-u, no prije tri se godine vratila u Škotsku nakon prekida duge i ozbiljne veze koji ju je shrvao. Stručnjaci vjeruju da je upravo ta trauma uzrok njene bolesti.

Stevea je upoznala preko njihovog zajedničkog prijatelja na Facebooku te se odmah uputila u London na njihov prvi spoj. "Znala sam da ćemo biti par odmah nakon prvog poljupca. Nisam se planirala ponovno zaljubiti, no Steve me osvojio", rekla je. Steve se ipak u to vrijeme viđao s još jednom djevojkom jer nije bio siguran da će veza s Debbi funkcionirati zbog udaljenosti, a ona mu je to oprostila.



Debbi još također boluje od bipolarnog poremećaja i tjelesne dismorfije. "Otelo" joj je dijagnosticiran prije samo dva mjeseca, a odmah je dobila i lijekove protiv tjeskobe jer joj se stanje bilo toliko pogoršalo da šest mjeseci nije izašla iz kuće.

Ona za svoju situaciju uglavnom krivi današnje društvo koje cijeni samo mršave plavuše s velikim grudima, no sretna je što ima Stevea kao potporu, piše Daily Mail.

Nezaposleni Steve ju je zaprosio početkom godine, a ona je toliko nestrpljiva da je već uzela njegovo prezime. On je priznao da je život s Debbi ponekad zaista težak, no "njih su dvoje srodne duše i malo ljubomore to neće promijeniti".

Pročitajte više