Urnebesni oglas "razočaranog" roditelja: Prodaje "sina konja" za pola konvertibilne marke

Foto: Pik.ba

JEDNOM je roditelju iz Drvara dosadilo imati "beskorisnog" sina, pa ga je lijepo osramotio na internetskom oglasniku.

Naime, on svog sina "prodaje" za samo pola konvertibilne marke, a u obzir dolazi i zamjena za stare opanke. Način plaćanja je "po dogovoru", a povrata novca nema.

"Prodajem sina konja! Svaki dan se budi, ide u kafić na internet, jer je postao ovisan o Facebooku, stavlja debilne statuse, slike i slično, što mu predstavlja sve u životu! Glumi neku facu, ali je ustvari seljak da ga nema! Iz Drvara smo, ali njemu čak i na Facebooku stoji da je iz Banja Luke! Nikad nije imao curu, ali na Facebooku je glavni! Nikakve koristi od njega! Nije sposoban za nikakav rad, niti za bilo što drugo! Ispoljava svoju nacionalnu mržnju javno, tako da samo bruka našu porodicu", napisao je nezadovoljni oglašivač.

Uz sve mane, mladića je jednostavno održavati: "Samo vam je potrebno da mu date pare za internet, piće i slično", stoji u oglasu.

Zasad je preko devet tisuća ljudi pregledalo oglas, no nije poznato je li netko bio stvarno zainteresiran za kupnju ili zamjenu.

Paralelno s njim objavljen je još jedan na istom portalu sličan oglas, a u njemu neimenovani Zvorničanin tvrdi da ima sina koji se povremeno odaziva na ime Dejan o kojem je napisao: "Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim djevojkama i tetkicama, dođe kući istušira se ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim djevojkama od sebe, dođe ujutru u pet ofucan ko lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug". Ovaj je oglas osvanuo u rubrici "konji", a u njemu je "otac" dodao i da on "nije puno naporan jer je rijetko kod kuće. Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide". Uz fotografiju mladića navedeno je kako ga se nudi za cijenu po dogovoru, a može ga se mijenjati i za bukova drva.

Pročitajte više