Uskoro dokumentarna serija o Franku Sinatri

Foto: Wikipedia

POZNATI američki dokumentarist Alex Gibney snimit će dokumentarnu mini seriju pod naslovom "Sinatra: All or Nothing at All" u kojoj će publika imati prilike vidjeti dosad neobjavljene koncertne i privatne snimke, kao i brojne neobjavljene pjesme, prenosi Music Times.
 
"Film je osmišljen kao svojevrsna Sinatrina autobiografija, no prikazana iz perspektive njegovih pjesama. Čuti ga kako priča o svom životu kroz sve te intervjue je ono zbog čega se sve ovo isplatilo", kazao je Gibney nedavno u intervjuu.
 
Materijale za dokumentarnu mini seriju omogućila je Frankova kći Nancy Sinatra. Nakon što je "pročešljao" snimke kod nje, Gibney je stao kod kćerina skladišta gdje je našao dodatne snimke i više od 16 sati nikad objavljenog Sinatrinog audio materijala.
 
 
Mini serija u četiri nastavka ući će dublje u Sinatrinu profesionalnu karijeru kao i osobni život.
 
Gibney je obećao kako se film neće bazirati na klasičnoj biografsko-dokumentarističkoj naraciji "od kolijevke do groba", već da će Sinatru istraživati s jedne strane kao pjevača, a s druge kao "običnu" osobu.
 
Producent filma Frank Marshall istaknuo je kako vjeruje da bi Sinatra bio zadovoljan rezultatom jer će tako "svima biti omogućeno vidjeti o čemu je Sinatra razmišljao".
 
Još uvijek nije najavljen datum prikazivanja, a ne zna se niti glumačka postava.
 

Pročitajte više