"Užasavam se gledanja SP-a!": Postoji muškarac koji tvrdi da ima fobiju - od ovih ljepotica

Foto: Instagram

NEDAVNO smo imali prilike pročitati priču o muškarcu koji ima fobiju od Kardashianki.

"Kad samo čujem njihove nazalne glasove ili usput ugledam prizor na TV-u postaje mi mučno i počinjem se tresti. Ruke mi se grče, disanje postaje teže i počinjem se znojiti. Ponekad mi se i povraća", ispričao je tada za The Sun izmučeni Mike Amess.

A kad su u pitanju bizarne fobije (i to definitivno 21. stoljeća), dobio je konkurenciju. Njegovo je ime Brooke Conroy, živi u Londonu, ima 28 godina i još čudniju fobiju: doslovno mu je muka od žena nogometaša, prenosi Guardian priču The Suna.

"Užasavam se gledanja Svjetskog prvenstva. Bojim se da ću vidjeti te žene na tribinama", kazao je i dodao da se, kako bi pokušao "riješiti" ovaj stravični problem, tjera na gledanje fotografija upravo žena nogometaša kako bi ih rangirao i odredio koje su "podnošljive", a koje naprosto "odbojne".

Naravno, mnogi mu ne vjeruju da u tome ima istine, već tvrde da je u pitanju samopromocija, ali ako ništa drugo, čovjek je uspio smisliti način da dospije u medije. Guardian za kraj zaključuje: "Nadamo se samo da je novac koji je dobio za priču barem djelomično potrošio na liječenje".
 

Pročitajte više