Varaždinka koja je pobijedila na američkom izboru ljepote: Nastavit ću volontirati, nekome uvijek treba pomoć

Foto: Karmen Poznić/Oblak Photography

VARAŽDINKA Petra Meštrić od listopada se može pohvaliti titulom s izbora ljepote koju je osvojila u svjetskoj konkurenciji.


Ona se, naime, prijavila na zanimljiv izbor koji osim vanjske ljepote promovira i onu unutrašnju, a nazvan je Global United Pageant. Kao što smo već pisali, na njemu je Petra osvojila titulu Miss Heart of Global United.

U pitanju je svjetski izbor, koji se održava u Americi, a budući da Petra nije mogla prisustvovati na izboru uživo, prihvatila je online kategoriju, točnije sudjelovanje na izboru bez putovanja na mjesto održavanja. Kako bi što bolje predstavila sebe morala je poslati svoje fotografije i napisati esej. Nedugo nakon prijavljivanja Petri su javili da je pobijedila, a sad su joj iz organizacije poslali i lentu i krunu.



Da se ne radi o još jednom običnom izboru ljepote dokazuje i poruka ovog izbora koja glasi: Prava ljepota dolazi iznutra. Izbor promovira pomaganje drugima i volontiranje, a Petra se, budući da je i sama volonterka u odlično snašla u pitanjima i osvojila žiri. "Ja trenutno volontiram u bolnici u Varaždinu, a nadam se da ću imati priliku sudjelovati na nekom humanitarnom eventu", kazala nam je 20-godišnja Varaždinka nakon osvajanja titule te sada dodala: "Nastavit ću volontirati, jer nekome uvijek treba pomoć".

Pročitajte više