Veliki obrat: Povučena tužba za seksualno zlostavljanje podignuta protiv holivudskog moćnika

Foto: Twitter

PRIJE nekoliko tjedana pojavile su se prve sumnje u istinitost optužnice koju je Michael Egan podignuo protiv Bryana Singera, Davida Neumana, Gartha Anciera i Garyja Goddarda.

Tada su na vidjelo izašli detalji iz svjedočenja Michaela Egana nastalog 2003. godine, koji je tada tvrdio da ga David Neuman nikada nije ni taknuo.

Neumanov odvjetnik odmah je od suda tražio da se zbog toga odbace sve optužbe na račun njegovog klijenta.

Sud je preduhitrio sam Michael Egan koji je odustao od slučaja protiv bivšeg šefa Disneyja i povukao tužbu.

Neuman je tvrdio kako nije ni bio na Havajima u vrijeme kada se navodno zlostavljanje događalo i odbacio samu pomisao na to da je zlostavljao Egana. To se podudara s Eganovim svjedočenjem u kojem je rekao da "nikada nije imao fizički kontakt s Davidom Neumanom, osim onog neseksualnog, normalnog i prihvatljivog između dvoje poznanika".

"Potpuno neutemeljene i 100% lažne optužbe na račun našeg klijenta odbačene su. Vijest potvrđuje svima da reputacija Davida Neumana i dalje stoji snažna i da je napadnuta bez razloga. Iako slavimo istinu, tražit ćemo odgovornost od onih koji su stvorili bol i štetu izmišljanjem nečuvenih neistinitih tvrdnji koje ne mogu biti izbrisane", rekli su Neumanovi odvjetnici.

Pročitajte više