Video - Mile Kekin u Tvornici: Koji je vama kurac pa ste došli ´vamo za 8. mart?




U ČETVRTAK navečer Hladno pivo održalo je koncert u zagrebačkoj Tvornici. Dečki su za publiku svirali preko dva sata, a prvi dio set liste sastavili su njihovi fanovi. Iako je bio Dan žena, a dečki kako tvrde nisu o tome razmišljali kad su rezervirali datume u Tvornici, Mile je okupljenima odmah postavio pitanje: "Koji kurac ste vi došli 'vamo za 8. mart?".

Ni kasniji odabir pjesama Hladnog piva nije bio ništa nježniji. Dapače, raznolika publika uživala je u pivi, plesanju i šutki gotovo do ponoći. Kasnije je Pivo, pjevajući pjesmu "Nije sve tako sivo" molilo publiku da bude što glasnije, ali da njihovo pjevanje ne prelazi 90 decibela. Podsjetimo, zagrebačka Tvornica kulture nedavno je kratko bila zatvorena jer su se susjedi žalili zbog navodne buke. Ni sinoć nije bilo drugačije, kako saznajemo, oko 22 sata netko od susjeda pozvao je policiju, a kako se koncert ne bi prekinuo posjetitelji nisu smjeli izlaziti van na svježi zrak ili cigaretu do kraja koncerta.

Pitali smo dečke nakon koncerta koji su njihovi prvi dojmovi nakon povratka na klupske svirke, ali i to planiraju li u petak navečer održati još žešći koncert jer su im sve karte odavno rasprodane. "U petak će doći svi koji večeras nisu mogli jer su bili na Čoliću", našalio se Mile te dodao: "U četvrtak je bio koncert za žene, a u petak je za muškarce". Što su nam dečki iz Hladnog piva još ispričali, pogledajte u videu.

Na njihovom koncertu nastupili su i neki gosti, a podršku su im došli dati i prijatelji iz benda Picksiebner. Oni su nam otkrili kako rade na novom albumu, a zanimljivo je kako su snimili pjesmu s Ibricom Jusićem. Do te suradnje došlo je zbog pjesme koju su snimili za Noinu Arku, udrugu za pomoć napuštenim životinjama. Što su nam Picksiebneri još otkrili, pogledajte u videu.

Pročitajte više