Video: Legendarni Švec i Peh nakon Nassfelda idu na europsku turneju, uskoro kreće i Radio Index

U JEKU skijaške sezone legendarni radijski voditelji Siniša Švec i Milan Peh, koji su godinama zabavljali slušatelje kroz eter Radija 101, a od početka rujna prošle godine su dio tima radija Soundset Plavi, svoj su studio iz Zagreba nakratko bili preselili u Nassfeld. "Fantastična četvorka" tako se u "hrvatskom skijaškom tjednu" od 9. do 13. siječnja slušateljima javljala iz hotela Marcius u Sonnleitnu (Nassfeld), a da nije riječ o još jednoj njihovoj zafrkanciji, već su uistinu emitirali program iz Austrije, dokazali su i pred Indexovom kamerom. Švec i Peh uvjeravali su nas kako u Nassfeld nisu došli zbog zgodnih skijašica, a pojasnili su nam i zašto im je "austrijsko Ministarstvo skijanja" zabranilo da stupe na skijaške staze.

"Kad Šveca i Peha preselite u okruženje u kojem inače ne rade, dobije se jako puno `mesa` za razno razne pizdarije i gluposti koje oni vole valjati"

Producent Alen Balen pojasnio nam je tom prilikom kako su u početku mnogi mislili da je riječ o zezanciji: "Ljudi nisu vjerovali, mislili su da se isfuravamo, da smo se fotkali negdje kod Samobora, snijeg neki i šumica, i to je to, ali mi tu doista radimo". Studio su u ovim zimskim mjesecima bili nakratko odlučili preseliti u Nassfeld "jer je kvalitetan radijski program uz dobru internetsku vezu danas moguće emitirati s bilo koje lokacije", a Austrija je odabrana kao jedna od omiljenih hrvatskih skijaških destinacija.



"Automatski, kad preselite dvojicu takvih zabavljača kao što su Švec i Peh u okruženje u kojem inače ne rade, dobije se i jako puno `mesa` za razno razne pizdarije i gluposti koje oni vole valjati", kazao je Balen te dodao kako misli da će od sad redovito pratiti Hrvate po skijalištima. Najavio je i "europsku turneju" ove zabavne radijske ekipe, a progovorio i o Radio Indexu, skorašnjem projektu kojeg zajedno pokreću Soundset Plavi i Index.hr. Više o projektu možete saznati u priloženom videu.
 
Tony Cetinski za Šveca "kao Vuco"

Švecu i Pehu se tijekom boravka u Nassfeldu u emisiji pridružio i Damir Kajin, ali i "najbolji pjevač među skijašima te najbolji skijaš među pjevačima" Tony Cetinski, koji je također nakratko boravio u Nassfeldu. "Samo znam da volim i skijati i pjevati", rekao je Cetinski, na što mu je Švec dobacio: "Ti kao i Vuco, samo što on voli piti i ljubiti", a Tony je uzvratio: "Ma to volim i ja".

Pročitajte više