Video: Pogledajte spot za "Euro Neuro" kojim će Rambo Amadeus na Eurosongu predstaviti Crnu Goru

RAMBO AMADEUS će ove godine Crnu Goru na Eurosongu u Azerbajdžanu predstavljati pjesmom "Euro Neuro". "Ideja je da kao i uvijek budem neobičan. Da se pjesma po stilu razlikuje od svih drugih, a opet da ima refren koji se lako pamti. Tema teksta je moj odnos prema izazovima eurointegracija", rekao je o pjesmi Rambo Amadeus.

Ranije je kazao: "Moja ambicija nije pobijediti, već je puno veća - napraviti pjesmu kojoj će publika povjerovati", a naveo je i kako će se za Eurosong i fizički pripremiti: "Smršavit ću malo da mogu zakopčati sako!".

Rambo će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri, kao jedini sudionik s prostora bivše Jugoslavije, što znači da publika iz regije neće moći glasati za njega. "Ja sam sebi postavio mnogo realniji i konkretniji cilj od plasmana u finale - da me europska publika i koncertni agenti primijete, pa da malo putujem i sviram po europskim festivalima. Bez ikakve lažne skromnosti tvrdim da je moja pjesma odlična, ali zaista ne mogu znati kako će je prihvatiti publika".

Pročitajte više