Video u kojem odrasli s klincima pričaju o seksu izazvao burne reakcije

Screenshot: YouTube

EKIPA koja stoji iza video-eksperimenta u kojem su tri bake prvi put pušile marihuanu, ovaj put odlučila je istražiti kako klinci reagiraju kada odrasli ispred njih, odnosno s njima, pričaju o seksu.
 
Riječi i pojmovi kao što su "vagina", "sperma" i "seks" kod nekih su izazvali neugodnost, neki su od klinaca bili zainteresirani, neke je razgovor zbunio, a neke nasmijao.
 
Jednog od njih naljutila je već i sama riječ "ljubav" pa je roditeljima rekao da će nastaviti razgovor, ali samo uz uvjet da više "ne spominju TU riječ".
 
Iako je eksperiment primarno istraživao kako će klinci reagirati na razgovor o seksu, zanimljivo je promatrati kako su odrasli reagirali na cijelu priču.
 
Video koji je prije nekoliko dana objavljen na YouTubeu kanalu "Cut Video" i već ima više od 4 milijuna pogleda, izazvao je poprilično burne reakcije korisnika.
 
Jedni smatraju da su djeca u toj dobi premala da bi se s njima vodili ovakvi razgovori, dok drugi u tome ne vide ništa loše i smatraju da seksualna edukacija mora biti više zastupljena, i započeti u ranijoj dobi, jer su djeca takvim temama svejedno izložena posredstvom TV-a i medija.

Pročitajte više