Vijest koja je potresla scenu: Prekinuli Kermit i Miss Piggy

Foto: Press

"NAKON pažljivog promišljanja i velikog broja svađa, Žabac Kermit i moi, donijeli smo tešku odluku da okončamo našu romantičnu vezu. Nastavit ćemo raditi zajedno na televiziji i ostalim medijima, trenutno dostupnim i osmišljenim u budućnosti. No, naši osobni životi su odvojeni, a nastavit ćemo viđati druge ljude, svinje, žabe i itd. Ovo je naš jedini komentar o ovoj privatnoj stvari... Osim ako ne dobijemo pravu ponudu. Hvala na razumijevanju".

Ova "tužna" objava na Facebook profilu Miss Piggy pogodila je mnoge fanove Muppeta. No, ubrzo nakon toga uslijedio je i osvrt Kermita koji je dao do znanja da je odluka bila njez‌ina.

Naravno, ne radi se samo o simpatičnoj šali na račun javnih prekida i razvoda američkih celebova već i promociji showa "The Muppets" koji na jesen kreće na ABC-ju, a prati dogodovštine poznate, ovog puta iza kulisa late-night showa "Up Late with Miss Piggy".

Kermit započinje vezu s novom djevojkom koja radi u marketingu, a također je svinja i predstavlja veliku prijetnju Miss Piggy.

Izvršni producenti Bill Prady i Bob Kushell izjavili su da show s emitiranjem započinje 22. rujna, a Imagine Dragons i Reese Witherspoon već su potvrdili gostovanja.

Prady je izjavio da je bilo teško snimiti "The Muppetse" koji će u novoj verziji malo nalikovati popularnim serijama "U uredu" i "Moderna obitelj".

Pročitajte više