Viralni hit nije samo namješten već se radi i o prevari: "Moj brat uopće nije siromašan"

Screenshot: KCBS-TV

RANIJE ovog tjedna, Vocativ je intervjuirao svjedoka koji je otkrio kako je video koji je dosad pogledan oko 30 milijuna puta - namještaljka.

No, čini se da je to bio tek "vrh sante".

Naime, Kevin Nickel koji tvrdi da je brat beskućnika Thomasa koji se pojavio u videu i dirnuo milijune ljudi diljem svijeta, za prevaru optužuje ne samo autora videa Josha Palera Lina već i svog brata za kojeg tvrdi da je sve samo ne siromašan. Štoviše, od roditelja bi trebao naslijediti 150 tisuća dolara.

Nickel je za KCBS-TV izjavio da je "Thomas" zapravo njegov brat, Kenny Nickel, a pokazavši obiteljske fotografije, govori i kako se boji da s njegovim bratom manipuliraju i kako je riječ o podvali čiji je cilj skupiti novac.

Podsjetimo, Paler Lin je pokrenuo i humanitarnu akciju čiji je cilj skupiti novac za "Thomasa", a dosad je skupljeno preko 130 tisuća dolara. Radi se o videu darežljivog beskućnika koji je dobiveni novac potrošio kako bi pomogao drugima.

"Nisam siguran da moj brat uopće zna da se za njega skuplja novac. No, to nije uopće bitno, sve ovo je podvala. Novac treba ići ljudima kojima je stvarno potreban", govori Kevin Nickel.

 

 

Pročitajte više