Vlasnik restorana ispričao se Demi Moore: Riječ je o situaciji koja se više ne može ponoviti

Foto: Splash/Facebook

NAKON što su se mediji u Hrvatskoj raspisali o dolasku poznate glumice Demi Moore, pojavio se i mali problem povezan s računom.

Naime, restoran u kojem je glumica večerala objavio je na Facebook profilu račun, a objava je naišla na niz negativnih komentara onih koji su im zamjerili ovaj neprofesionalni potez.

Vlasnik Ivan Gospodnetić se nakon toga odlučio ispričati na Facebooku: "Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja. Osobno garantiram da je riječ o situaciji koja se više ne može ponoviti"-

Podsjetimo, Demi Moore, stigla je prekjučer u Hrvatsku, točnije u dubrovačku zračnu luku. S njom su na odmor došle i kćeri Rumer, Tallulah Belle i Scout LaRue Willis.

"Stigli su jako kasno, jedan sat nakon ponoći. Glumica je uslužena standardno, kao i svaki naš gost. Znali smo dan prije da će doći i potrudili smo se da joj osiguramo diskreciju. Večerala je u društvu kćeri i nekoliko prijatelja, a potom su se svi zajedno ukrcali na brod koji ih je čekao ispred i isplovili"; rekao je za Index vlasnik restorana Gariful na Hvaru u kojem je Demi Moore večerala.

 

Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Racun je objavio jedan od...

Posted by RESTAURANT GARIFUL on Sunday, August 2, 2015

Pročitajte više