Voditelji koji su nasamarili medicinsku sestru u prvom obraćanju javnosti: To je trebala biti šala na naš račun

Screenshot: Vimeo

RADIJSKI voditelji Mel Greig i Michael Christian prvi put su se pojavili u javnosti nakon što si je medicinska sestra, koju su nasamarili predstavivši se kao članovi kraljevske obitelji, oduzela život.

"Još uvijek pokušavamo shvatiti sve što se dogodilo, izvući neki smisao iz toga" izjavio je Michael gostujući u emisiji Today Tonight na Channelu 7, a njegova je kolegica Mel dodala: "Naravno da nije trebalo otići tako daleko, to je trebala biti šašava mala psina, kakvu je puno prije nas napravilo bezbroj ljudi, ovo se nije trebalo dogoditi".

"Nažalost, sjećam se tog trenutka vrlo dobro jer nisam prestala razmišljati o njemu otkad se dogodio, a prvo što sam pitala jest je li bila majka", ispričala je Mel prije no što je briznula u plač.

"Pretpostavili smo da će nam biti poklopljena slušalica", objasnio je Michael i dodao: "To je trebala biti šala na naš račun - mislili smo da ćemo zbog karikiranih glasova odmah biti odbijeni i to je trebalo biti najsmješnije. U pozivu nije bilo zlobe".

Podsjetimo, još jučer mediji su izvještavali o činjenici da je ovo dvoje voditelja trenutno u teškom psihičkom stanju, a Melina je prijateljica izjavila da strahuje za nju jer ima osjećaj da je na "rubu živčanog sloma".

Cijeli intervju pogledajte ovdje.

Pročitajte više