Voditeljica Fox Newsa šokirala javnost: "Isus i Djed Božićnjak su bijelci, to je činjenica koju je lako potvrditi"

Screenshot: YouTube

VODITELJICA Fox Newsa Megyn Kelly iznijela je svoje mišljenje o jednom članku u kojem novinarka Aisha Harris protestira protiv prikazivanja Djeda Božićnjaka kao isključivo bijelca.

"Možda bi trebao biti pingvin", dodala je u šali Harris, no Kelly se s njom nije složila. "Djeco, Djed Božićnjak jednostavno jest bijelac, a ova osoba nas pokušava nagovoriti da imamo i crnca Djeda Božićnjaka", rekla je Kelly te zatim nakratko zašutila jer je vjerojatno shvatila koliko bi ta njena izjava mogla biti razočaravajuća mnogoj djeci tamne puti, piše Gawker. "Samo zato što vam se nešto ne sviđa ne znači da to treba odmah mijenjati", dodala je.

Kelly nije ovdje stala već je povukla i paralelu s Isusom. "Isus je isto bio bijelac. Bio je povijesna ličnost i to je činjenica koju je lako potvrditi, kao i Djed Božićnjak. Samo želim da djeca to znaju. Moja poanta priče je - kako sada revidirati nasljeđe priče i promijeniti Djeda iz bijelca u crnca?", nastavila je Kelly ostavivši mnoge gledatelje u čudu, a o njenom "gafu" danas pišu brojni svjetski mediji.

Pročitajte više