Vraća se najluđi noćni show u Hrvata: "Nightmare Stage" ponovno na malim ekranima!

Foto: PR

NA VELIKO zadovoljstvo ljubitelja pijane horor zabave koja je godinama zabavljala noćobdije, na male se ekrane vraća Nightmare Stage i to sa svim zvijezdama, ali ovog puta bez Željka Malnara u voditeljskoj ulozi.

Prvu povratničku emisiju možete pogledati već danas u 21 i 30 i to na kanalu Z1. Glavni urednik emisije je Vlado Matijević-Jaran, a voditelji su Braco,Dražen Kocijan-Kocka koji će voditi "najpošteniji kviz u Hrvata" pod nazivom "Ko je jamio, jamio", a na pitanja odgovaraju dva genijalca s po nekoliko doktorskih disertacija - Jaran i Tarzan.


U emisiji je još jedan voditelj Zvone Boem, a ostali likovi uz Jarana, Tarzana, Bracu su Laki, Emir, Dubravka i Cezar. Valja spomenuti i kako će uredništvo s vremenom postavu osvježavati s novim likovima.

Od trenutka kada je Jaran preuzeo uredničku palicu, nekadašnjem voditelju Željku Malnaru data je nova ulogu. Točnije, Malnar je od sada samo "obični novinarčić".


"Jebi ga, tako se to radi u demokratskoj državi koja se zove, mislim, Hrvatska. Emisija se zove 'Na rubu pameti' i probat ćemo bar malo nasmijati ovaj napaćeni (ne svojom krivnjom) narod", stoji u priopćenju.

Unutar emisije ide "Žuta točka" koju vodi Cigan, a gosti su svi likovi koji će na svoj način komentirati teme kao što su: porez na nekretnine, fiskalne blagajne, kako se obogatiti od smeća, prisluškivanje svakakvih budala u ovoj državi itd.


Legendarni Cezar traži će stranku koja će mu na predstojećim izborima platiti da ne pjeva, davat će savjete građanima kako popravit kućanske aparate, savjete o ljubavi, zbrinjavanju glomaznog otpada, mogu mu se javit talenti(pjevački) kojima će pomoći da ostvare karijeru kao što je i njegova, ali od ZAMPA još nije uspio utjerati dugove.

Zaljubljene će oduševiti i povratak erotskog pjesnika koji je zaslužan za "prekrasne ljubavne osjećajne pjesmice iako do sada nije upoznao žensko tijelo".

U svakom slučaju, zabave neće nedostajati, a oni upoznati sa specifičnim stilom "Nightmare Stagea" ili "Noćne more", zasigurno neće propustiti "Na rubu pameti".

Pročitajte više