Vruće igre u nogometnom klubu: Zaposlenica zavodila igrače toples fotkama, golman radio kao žigolo

Foto: Facebook

BRITANKA Kerry Miller, bivša zaposlenica nogometnog kluba Burton Albion, optužena je za seksualno uznemiravanje igrača kluba, piše Mirror.

Tužba podignuta na sudu rada kaže kako je najmanje 15 puta ušla u svlačionicu dok su se igrači presvlačili, slala im svoje fotke u toplesu, i neprestano izazivala njihovu pažnju besramnim flertanjem.

46-godišnja Kerry priznala je kako je bila u neformalnoj vezi s 29-godišnjim braničem kluba Ryanom Austinom.

Napadač Billy Kee priznao je kako mu je Kerry slala neprimjerene fotografije, ali priznaje kako je i on joj uzvratio seksi fotkama. Branić Aaron Webster na svjedočenju je rekao kako on nije primio takve fotografije, ali vidio ih je na mobitelima drugih igrača. "Ona voli pažnju muškaraca. Flertala je sa svakim muškarcem u klubu na dnevnoj bazi. U jednom trenutku bacila se i na predsjednika kluba. To je bio potez očajnice. Neke djevojke nogometaša smatrale su da im je Kerry prijetnja", priznao je Webster.

Najviše pažnje na suđenju izazvala je njezina navodna veza s bivšim golmanom kluba, Stuartom Tomlinsonom, koji je za vrijeme angažmana u klubu radio kao žigolo i pružao damama seksualne usluge u zamjenu za novac, piše Daily Mail.

Kerry je prošle godine dala otkaz nakon svađe s predsjednikom kluba Benom Robinsonom. U protutužbi klub optužuje za seksualnu diskriminaciju i uznemiravanje.

 

Pročitajte više