"X Factor Adria" obilovao zanimljivim nastupima: "Zavela si me iako volim muškarce"

Foto: RTL

PRED žiri showa "X Factor Adria" stala je 19-godišnja Katarina Simić iz Mladenovca, koja polaže ispit za primalju. Predstavila se pjesmom "It's Raining Man", a Željko Joksimović ju je pitao čime se želi baviti u životu, pjevati ili biti babica. Ostali članovi žirija su je pohvalili, a Aleksandri Kovač se svidjelo što se nije nimalo uplašila.

Hrvatsku je između ostalih večeras predstavio Alen Bulić, koji je za nastup izabrao "Soldier Of Fortune", a potom je s Huljićem zapjevao "Vilo moja". "Sve si nas kupio i dajem ti prolaznu ocjenu", rekao mu je Joksimović.

"Dali znaš da te volim" bila je pjesma koju je zapjevao Nenad Azanjac, no nije impresionirao žiri. Massimo mu je rekao da Dado Topić ne bi bio zadovoljan da ga čuje, na što mu je Nenad odgovorio da zna Topića. "Rekao je da pjevam bolje od njega", rekao je Nenad.

Lazar Ćirković zapjevao je "You Raise Me Up", a žiri nije bio pretjerano zadovoljan. Ipak dobio je četiri potvrdna glasa i prošao dalje. U sljedeći krug prošla je i Ana Milosavljević, iako joj je Massimo rekao da je silovala pjesmu da zvuči američki.

Jonathan Lumbila iz Konga predstavio se pjesmom na materinjem jeziku, a dobio je tri potvrdna glasa. Samo mu je Massimo na francuskom rekao da ne treba ići dalje.

"Ne znam hoćeš li od toga što pjevaš moći živjeti iako pjevaš savršeno", rekao je Tonči Huljić Mariji Grueski koja je zapjevala jazz. Ostali članovi žirija su je pohvalili, a Aleksandra joj je rekla da ju je zavela.

Najveća zvijezda showa bio je Karlovčanin Leone Pavlashian koji je došao ukrašen lancem za pse. On se odlučio za nekoliko pjesama s Eurosonga, a članove žirija iznenadio je skidanjem u vruće hlačice. Njegov nastup nije ih inspirirao toliko da mu daju prolaz dalje.

Grupu Infinitas iz Zagreba čine dva brata i tri sestre, a žiri su oduševili.

"Kad čovjek vidi petero braće i sestara koji pjevaju, a ne tuku se, to treba podržati", poručio je Tonči.

Oliver Jovanović koji je zapjevao "Fly Me To The Moon" nije prošao dalje.

Za razliku od njega, Iva Ćurić iz Đakova je prošla dalje, a napravila miks pjesama Elitnih odreda i otpjevala ih uz gitaru. 

Pročitajte više