Za čiju momčad igraju: Deset holivudskih glumaca "upitne" seksualnosti

NAKON što je nedavno jedan neimenovani maser optužio slavnog Johna Travoltu za seksualno napastovanje, teškim se optužbama pridružio još jedan njegov kolega, tvrdeći da ga je glumac pokušao natjerati na spolni odnos. Travolta nikad nije priznao svoju homoseksualnost, no o njoj se priča već godinama. No, Travolta u tome nije sam. Postojali su i mnogi drugi glumci optuženi za skrivanje svoje homoseksualnosti, a mi vam donosimo popis onih najpoznatijih.

James Dean



Nakon smrti Rocka Hudsona, krenule su priče o homoseksualnosti još jednog iznimno popularnog glumca i holivudskog frajera – Jamesa Deana. Njegove biseksualne afere u ono su vrijeme bile poznate većini njegovih prijatelja. Uloge frajera s izmučenom dušom i cigaretom u desnom kutu usana za kojim su žene naprosto lude, odrazile su se i na njegov privatni život, ali na potpuno suprotan način.

Vin Diesel



Kad su krenule glasine o njegovoj seksualnoj podijeljenosti, Vin Diesel je izjavio: "Zašto bi to netko uopće pomislio? Ne razumijem". Ali glasine o tome nije opovrgnuo, naglašavajući kako on ipak dolazi iz iste "škole šutnje i kavalirstva" kao i njegovi uzori Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro i Al Pacino pa u javnosti ne voli pričati o tome.

Will Smith



Zvijezda "Dana nezavisnosti" Will Smith još je 2008. godine optužen da je imao aferu s muškom prostitutkom, a glasine o njegovoj homoseksualnosti dobile su i nastavak. Naime, glumac je optužen za vezu s kolegom Duaneom Martinom. Smith je glasine i optužbe opovrgnuo, no s Duaneom je provodio više vremena nego sa suprugom Jadom i djecom.


Tom Cruise



Unatoč tome što iza sebe ima tri braka, glasine o njegovoj homoseksualnosti krenule su još 2003.godine, kad je dobio 10 milijuna dolara nakon što su optužbe koje je protiv njega podigao gay porno glumac, odbačene na sudu. Dvije godine ranije, tužio je izdavača Michaela Davisa za 100 tisuća dolara, nakon što je ovaj tvrdio kako u posjedu ima videokasetu na kojoj se Cruise upušta u "homoseksualne radnje". Glasine nikad nisu potvrđene, ali mnogi i danas u šali vole reći da Cruise nije trebao sakriti svoju homoseksualnost, već vjersku orijentiranost.

James Franco



Franco je toliko uvjerljivo portretirao gay osobe u filmovima, da su mu jednostavno pripisali titulu homoseksualca. Najuvjerljiviji je svakako bio kao ljubavnik Seana Penna u Oskarom nagrađenom filmu "Milk", no Franco odbacuje sve glasine i optužbe riječima: "Postoje mnogi razlozi zbog kojih sam bio zainteresiran za takve uloge. Bilo bi glupo pomisliti da je to bilo zato što sam se htio seksati s drugim muškarcima."

Eddie Murphy



Još 1997. Murphyjev automobil zaustavila je policija i to dok je bio u društvu muške prostitutke Atisone Kenneth Seiuli. Ono što im je rekao jest da se sažalio nad njom kad je vidio kako pješači uz cestu. Ipak, glasine su nakon toga krenule, no Murphy se na njih i danas oglušuje.


Jeremy Renner



Zvijezda "Narednika Jamesa" dugo je odolijevao glasinama o svojoj homoseksualnosti, naglašavajući kako se njegov privatni život ne tiče nikoga, no na kraju je ipak progovorio o toj temi rekavši kako se njegov seksualni interes ipak vrti oko žena. Renner se prisjetio i jedne situacije od prije nekoliko godina. Na sam Badnjak, dok je bio s obitelji u jednom kafiću, Rennera je napao nepoznati muškarac i počeo ga daviti njegovim šalom. "Možete li vjerovati? Napao me zbog toga što sam nosio šal. Nakon toga, napao je i moju sestru pa sam dotrčao iza njega i ugušio ga.", naglasio je glumac.

Tom Hardy



Iako je priznao da se više puta seksao s muškarcima, tvrdi da nije homoseksualac.
"Normalno je da sam spavao s nekim muškarcima, pa glumac sam za ime Boga", rekao je Hardy.

Zac Efron



Nakon filma "High School Musical" tračerske stranice pokrenule su priču o glumčevoj homoseksualnosti, na što je on samo nasmijao i odmahnuo rukom. No, Efron se prošle godine  pojavio na jednoj zabavi u pratnji momka s kojim se držao za ruke. Navodno je na zabavi bila i njegova bivša Vanessa Hudgens, pred kojom se Zac nije ustručavao otvoreno pokazati svoje emocije prema nepoznatom mladiću.

George Clooney



Poznati glumac u posljednje je vrijeme česta meta glasina koje u pitanje dovode njegovu seksualnost. Često se, naime, spominje kako je Clooney homoseksualac, no glumac kaže da su mu takve glasine smiješne.

"Moj privatni život je samo moj i jako sam sretan. Nimalo me ne boli ako netko misli da sam homoseksualac. Vjerojatno će i nakon moje smrti neki pričati da sam bio homoseksualac. Nije mi uopće stalo do toga", izjavio je Clooney.

Pročitajte više