Za nju vjerojatno niste čuli, ali ona je jedna od najbolje plaćenih YouTube zvijezda

Screenshot: YouTube

NJEZINO je ime Rachel Mayer ili Bunny, a ako niste tinejdžerica ili prekaljeni poznavatelji svijeta YouTube celebova, to vam ime ne znači apsolutno ništa.

No, ona je jedna od najvećih zvijezda YouTubea, a od svojih video objava koje pokrivaju teme kao što su šminkanje. moda, paranormalne pojave i recenzije proizvoda, godišnje zaradi preko 460 tisuća dolara (2,5 milijuna kuna), piše Business Insider.

Iako sam broj klikova nije nevjerojatan (u prosjeku između tri i pet milijun pogleda), tinejdžerice idoliziraju ovu 26-godišnjakinju i čekale su satima kako bi je upoznale tijekom posljednjeg "ukazanja" u jednom trgovačkom centru.

"Ona je cool i ne pokušava biti nešto što nije. Cijenim to. I obožava Huntera S. Thompsona! Znate li koliko je teško pronaći nekog tko ga voli?", govori jedna od obožavateljica.

U svakom slučaju, s preko tri milijuna sljedbenika, otvorile su joj se i brojne poslovne prilike, a ponude samo pristižu.

Naravno, riječ je o reklamama od kojih zarađuje prilično impresivne iznose, a stručnjaci tvrde kako je otkrila savršen recepet - klinci je obožavaju, a roditelji odobravaju. 

Pročitajte više