Za ovo je trebalo imati petlje: Odličnom reakcijom izigrala opasne pljačkaše

Screenshot: YouTube

PRIJE tjedan dana u Buenos Airesu dvojica su muškaraca pokušala opljačkati jednu djevojku ispred ulaznih vrata njene kuće. Riječ je o tzv. "motochorrosima", kriminalcima koji su poznati po tome što im je motor glavno prijevozno sredstvo, a pljačke izvode po kratkom i brzom postupku, najčešće upravo na ovaj način - tako da zaskoče žrtvu, i to i usred bijela dana.

No, ovaj put plan im nije upalio. Cura koju su zaskočili u namjeri da je opljačkaju brzo je reagirala kad je vidjela što je na stvari te je istog trenutka, a valjda sekundu prije nego li joj se jedan od pljačkaša približio, bacila torbu i jaknu preko visoke zaštitne ograde svog doma.

S obzirom na to da razbojništva ovog tipa često uključuju i pucnjavu - tamošnji mediji podsjećaju na slučaj iz 2010. kada su u jednom ovakvom napadu lopovi pucali u trudnicu koja je nakon toga izgubila bebu - reakcija ove cure je izuzetno hrabra.

Nadzorne kamere zabilježile su napad, a snimka je uskoro završila u medijima, na YouTubeu te na društvenim mrežama gdje brojni korisnici također ističu da je za ovakvu reakciju, osim snalažljivosti, trebalo itekako imati i petlje. Tamošnji mediji izvještavaju da djevojka i njena obitelj slučaj nisu prijavili policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.