Zaboravite romantiku i ludi seks, ovako stvarno izgleda prva bračna noć

Foto: Shutterstock

PRVA bračna noć trebala bi proizvesti pravi vatromet strasti i seksualnog užitka. Tako to predstavlja naše društvo, a realnost je drugačija.

Nedavno istraživanje kompanije "Paper Shaker" koja je intervjuirala tisuću mladenaca pokazalo je kako najmanje 25 posto parova odustane od seksa zbog umora ili previše alkohola.

Portal The Stir donosi iskrena iskustva koja realno prikazuju kako uglavnom izgleda prva bračna noć.

1. Muž je uganuo gležanj kad je plesao pijan s djeverušom na "Cotton-Eyed Joe". Njegovi roditelji došli su kasnije u našu hotelsku sobu kako bi provjerili je li sve u redu s njim zato što je bio jako natečen. Jedini uzdisaji koji su se tu noć ćuli iz naše sobe bili su uzdisaji zbog boli.

2. Moj muž se onesvijestio zbog pijančevanja na putu od svadbene sale do hotela. Provela sam noć pazeći na njega i napokon sam nešto pojela nakon cjelodnevnog gladovanja.

3.
Seksali smo se, ali jedva se toga sjećam jer sam bila totalno pijana.

4. Oženili smo se u Vegasu i super se proveli u klubu hotela, ali nakon noći pune plesanja i nazdravljanja otišli smo natrag u naš apartman i zaspali.


5. Posvađali smo se zbog grupe njegovih prijatelja koji su se napili, remetili red i bili nepristojni. On je mislio da sam ih natjerala da odu sa svadbe, a nisam. Proveli smo svoju prvu bračnu noć u odvojenim sobama.

6. Moj muž se napio šampanjca, seks je bio nikakav i on je nakon njega odmah zaspao. Ja sam provela noć gledajući televiziju. Razveli smo se.

7. Bacili smo se na krevet, otvorili sve čestitke i brojali gotovinu koju smo dobili. Onda smo naručili pizzu jer smo bili gladni. Jeli smo pizzu u krevetu i gledali TV. Nismo konzumirali brak te noći jer smo bili previše umorni.

8. Bila sam trudna šest tjedana i bilo mi je slabo. Nekako smo preživjeli ceremoniju kod matičara, pretrpjeli moju mamu koja nas je odvela na večeru, a onda otišli doma i ravno u krevet.

9. Obukla sam donje rublje kako bi izgledala lijepo. Moj muž je bio više zainteresiran za otvaranje omotnica s novcem koji smo dobili. Rekao mi je da nemam obavezu seksati se s njim. Ionako smo bili previše umorni i otišli smo na spavanje.

10. Imali smo jutarnje vjenčanje i slavlje uz doručak nakon kojeg smo otišli doma. Ja sam malo odspavala i onda sam morala na posao raditi noćnu smjenu.

11. Skoro smo zapalili hotel. Bacila sam njegovu košulju na lampu. Kasnije smo otišli na večeru. Kad smo se vratili košulja je bila spaljena, a soba je smrdjela na izgoren pamuk.

12. Bila sam potpuno iscrpljena i jedna od mojih djeveruša došla je u naš apartman da nam napravi sendvič. Onda je njezin suprug poželio sendvič. Ja sam napokon skinula vjenčanicu i skoro zaspala kada je došao mladoženja u želji da proslavi naš brak. Prilično sam sigurna da sam sve prespavala.

13. Proveli smo prvu bračnu noć na Hitnoj. Netko nije dobro postavio stol za tortu i sve se srušilo na moju nogu. 

14. Totalno smo se napili, ali ipak smo se seksali i dobro zabavili. Sljedeće jutro otišli smo van i kad smo se vratili u našu hotelsku sobu shvatili smo da su spremačice bile u njoj kako bi ju malo osvježile za nas. Sve naše igračke za seks uredno su posložile na krevet i pokrile tkaninom. Skoro sam umrla od sramote zamišljajući ih kako navlače gumene rukavice i pažljivo ih slažu na hrpu.
 

Pročitajte više