Zaljubljeni i sramežljivi Antonija i Uroš ne žele se dodatno eksponirati

Foto: Imgur

FOTOGRAFIJA koja prikazuje poljubac djevojke i mladića ogrnutih zastavama Hrvatske i Srbije prije nekoliko je dana postala pravi hit na internetu, a o njoj su pisali i svi značajniji svjetski mediji.

Nedugo nakon toga saznalo se i da su glavni akteri na njoj studenti Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, mladić iz Srbije Uroš Ranđelović i djevojka Hrvatica iz Širokog Brijega Antonija Kolobarić.

Njih su dvoje na taj način preko noći postali "slavni", a u toj se situaciji nisu najbolje snašli. Naime, novinari ih opsjedaju sa svih strana, a oni su poručili da ne žele još uvijek ništa izjavljivati za medije te da se pomalo srame čitave pompe koja je nastala. Iz tog se razloga ne žele dodatno eksponirati, prenosi Dnevni Avaz.

Glasnogovornica UWC-a Adla Velagić poručila je da će njih dvoje svoju priču ispričati kad se slegnu dojmovi, a njihovi su kolege ispričali da su Uroš i Antonija u vezi otprilike godinu dana, otkad je Uroš stigao u Mostar. Antonija ove godine završava školovanje, a Uroš će tamo ostati do 2014. godine. Njihovi prijatelji poručili su i da su se njih dvoje na fotografiranje odlučili vjerojatno kako bi pokazali da nacionalizam u 21. stoljeću ne bi nikom trebao biti vodilja.
 

Pročitajte više