Zaplesala u grudnjaku i gaćicama, sa sebe "ogulila salo i celulit" pa prozvana herojem

Screenshot: YouTube

BURLESKNA plesačica Amanda Trusty nova je zvijezda na internetu i to zahvaljujući svom plesu koji je izvela na hit Katy Perry "Roar".

Svoj je ples, kombinaciju baleta i stepa, započela odjevena, da bi se potom počela skidati. Tako je otkrila da na trbuhu i nozi ima naljepnice "uvuci ga", "salo" i "celulit" koje je ubrzo sa sebe "ogulila". Njezin je performans u jako kratkom roku privukao jako puno pažnje, a žene diljem svijeta prozivaju je svojim herojem, piše Huffington Post.

Na svojem je blogu Trusty napisala: "Dok sam doslovno gulila riječi 'celulit' i 'uvuci ga' sa svog tijela, što je bio dio nečega što sam stvorila kako bih s ljudima podijelila svoje putovanje, pomislila sam: 'Ovo je za mene Broadway'. Mislim da ovaj video govori milijun riječi i da nisu potrebna daljnja objašnjenja, osim možda da se objasni da je burleska umjetnost u kojoj se skida odjeća. Tako da ćete vidjeti kožu. Vidjet ćete svu moju strast. I čut ćete vriskove više od 200 ljudi koji su sa mnom podijelili dio mog putovanja te su vjerojatno i sami bili u nekoj verziji svojeg".

Pročitajte više