Zaručnik ju ostavio pet dana prije vjenčanja, evo što je napravila

Screenshot: YouTube

SHELBY SWINK bila je u šoku kad ju je zaručnik ostavio pet dana prije vjenčanja.

Kad se to dogodilo, provela je nekoliko dana kao što bi i svatko drugi u njezinom slučaju: otkazujući sve vezano uz svadbu i objašnjavajući gostima što se dogodilo. Ipak, postojala je jedna osoba koju nije otkazala - fotografkinja.

A razlog tomu jest što je ova 23-godišnjakinja odlučila svoj ljubavni brodolom pretvoriti u umjetnost, kao što objašnjava u blogu na Offbeat Bride. Točnije, odlučila je uništiti svoju vjenčanicu pred objektivom fotografkinje, a u tome su joj se pridružili roditelji i prijateljice koje su trebale biti djeveruše, piše Independent.

"U trenutku kad je haljina bila obojena...osjećala sam se kao da me netko oslobodio. Razočaranje, sva tuga...osjećala sam kako me napuštaju. Ne mogu opisati koliko je ovo za mene bilo oslobađajuće i katarzično iskustvo. Otpustila sam svu ljutnju i bol i ponovo postala ja", napisala je Shelby.

"Uništena" vjenčanica je izložena u jednom salonu vjenčanica u Memphisu, a iduće godine, dok god je ona tamo izložena, prihod od kupovine drugih vjenčanica ići će neprofitnoj organizaciji Be Free Revolution koja djeluje u Africi.

Pogledajte video fotografija koji je napravio Shelbyn tata, a fotke možete pronaći i ovdje.

Pročitajte više