Zašto će Grčka gorjeti 1. listopada 2012. godine?

OTOK Zakynthos i ove godine spremno očekuje dolazak još većeg broja hrvatskih apsolvenata, veliki After Summer Beach Festival 2012 (28. rujna - 7. listopada 2012.).

Ludnica zvana "Zakynthos 2012." započela je još prošle godine, kada se u samo par mjeseci prijavilo preko 800 apsolvenata iz generacije 2012. Trenutna je brojka već sada prešla preko 1.600 prijavljenih, što nagoviješta da će 2012. biti najveća apsolventska ludnica u povijesti! Ovom iznimnom doživljaju spajanja grčke kulture i zabave također prisustvuje i veliki broj "neapsolvenata". Studenti ekonomije, prava, FER-a, medicine, PMF-a, građevine, stomatologije, DIF-a, farmacije i mnogi drugi već tradicionalno 11 godina putuju s putničkom agencijom Collegium na nezaboravan provod u Grčku, Tursku, Tunis...

Mnogo smo već pisali o vrhunskoj zabavi, koja nije bila nikad ni upitna, sa preko 2.500 mladih iz cijele Hrvatske, uključujući Jelenu Rozgu, TBF, Freemasonse i Connect u glavnoj ulozi. Sa veličanstvenim otocima i raskošnom obalom, Grčka je uvjerljivo najbolje touring odredište svijeta. U kolijevci Europe, u zemlji bogova i sunca, studente očekuje putovanje u prošlost, tragovima mitova i legendi o grčkim junacima. Osjetit će snagu povijesnih gradova poput Olimpije, Atene i grčkog otoka Zakynthosa bajkovite ljepote.



Grčku ne čini zanimljivom samo bogata prošlost i tajanstveni mitovi, već i bijeli pijesak, beskrajno plavetnilo mora i mnoštvo toplih sunčanih zraka. Grčki bogovi jedva čekaju podijeliti božanstvenu ljepotu ove zemlje. Iako smatran otokom za mlade željne (lude) zabave, Zakynthos mami beskrajnim, predivnim plažama i iznenađujućom mirnoćom tijekom dana. Zante, glavni grad Zakynthosa, je relaksirajuća, tipično grčka lokacija, s ljubaznim i susretljivim mještanima.

Plaža St. Nicolas, velike površine pokrivene mekim žutim pijeskom i s mirnom, čistom vodom, nudi i širok izbor vodenih sportova i mnoštvo diskretnih, raznolikih taverni u susjedstvu. Malo dalje nalazi se najzanimljivija lokacija na otoku, zvana plaža Navagio, proglašenom najljepšom plažom na svijetu, do koje se može jedino brodom, tako da ni vrlo popularni Boat party nove godine neće izostati. No o zabavi na Zakynthosu bi mogli napisati cijelu kolekciju knjiga, zato je najbolje da pogledate video, kako se provodila generacija 2011.

Pročitajte više