Zastrašujuća transformacija: Maštovita vizažistica pretvara se u bića iz noćne more



JEDNA se prilično kreativna vizažistica za ovu Noć vještica odlučila pripremiti na vrlo zanimljiv način. Naime, Angie Starling iz Sjeverne Karoline svoj kist pretvorila je u alat za šminkanje s kojim se pretvara u strašne filmske likove.

Njeno umjetničko ime je Goldie Starling, a na YouTube je postavila nekolicinu video-turorijala koji čak i amaterima objašnjavaju kako pravilno nanijeti šminku na lice i tako stvoriti nevjerojatan izgled. Također, Angie vodi i svoj blog pod imenom "GoldieStarling's Art of Beauty Blog", prenosi Daily Mail. Ispred kamera prosječno provede između šest i sedam sati, a sve kako bi na obožavateljima pokazala svoje umijeće. No za ove "Halloween" maske, trebalo joj je ipak nešto duže vremena.

"Najmanje 20 do 30 sati po videu trebalo mi je da smislim koncept, vizualiziram sve, nađem potrebne stvari i kostime. To je nešto što zbilja volim, pa me ne smeta. Imam viziju i želim je ostvariti", naglasila je Angie Starling. Angie Starling u svojim je "zastrašujućim" kreacijama portretirala lutkicu bizarnog izgleda, zatim zavodljivu "Spider Queen", ali i serijskog ubojicu Jacka Trbosjeka.

Pročitajte više