Zavukao se glumici pod haljinu i izazvao kaos na crvenom tepihu

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRVO pojavljivanje glumice Americe Ferrere (najpoznatije po glavnoj ulozi u seriji "Ružna Betty") bilo je prilično uzbudljivo.


Naime, usred poziranja s kolegama na premijeri drugog dijela crtića "Kako izdresirati zmaja", slavni prankster Vitalii Sediuk dotrčao je na crveni tepih i gurnuo glavu pod njezinu haljinu. Sve se odvilo toliko brzo da ona isprva nije ni shvatila što se događa, a prije nego što se snašla osiguranje je već odvuklo Sediuka.

Nekoliko sati kasnije, na after partyju, glumica se pojavila sretna i nasmiješena te samo kratko prokomentirala: "Sve je u redu, ne razmišljam više o tome", piše Hollywood Reporter.

Nekoliko sekundi nakon što se sve dogodilo odmah su joj u pomoć priskočili kolege: "Svi su bili tako puni potpore. Samo su htjeli provjeriti je li sve u redu", kazala je.

Vitalii Sediuk ukrajinski je novinar, dobro poznat u Hollywoodu po svojim spačkama na dodjelama i važnim događanjima: na jednoj je premijeri pokušao poljubiti Willa Smitha, a uspio se popeti na pozornicu na Grammyjima u trenutku kad je Adele primala nagradu.

Pročitajte više