Zbog velikog interesa koncert Zaz seli se u veliku dvoranu Doma sporotva



ZAZ JE zbog nezapamćenog interesa postala izvođačica o čijem koncertu se priča. Pobudila je interes kod publike različite dobi – od školaraca do umirovljenika jer je njezin jezik razumijevanja, socijalne obazrivosti i jezik ljubavi. Njezina dva albuma bilježe rekordnu prodaju u posljednje vrijeme, a hitovi "Je veux", "La fee" i "Les passants" ne silaze s top lista. Sama je izvođačica zbog nevjerojatne energije već oduševila stotine tisuća ljudi, a hrvatski će obožavatelji imati priliku uživo ju gledati 3. lipnja u velikoj dvorani Doma sportova.

"Preseljenjem koncerta Zaz u veliku dvoranu Doma sportova tisućama ljudi je ispunjena želja. Od trenutka objave da je koncert u Boćarskom rasprodan, svakodnevno su nam pristizali mailovi i molbe da se koncert preseli u veću dvoranu. Zvali su nas nezadovoljni muževi koji su suprugama obećali da će ih voditi na koncert ali nisu na vrijeme kupili ulaznicu pa su bili na sto muka; roditelji, profesori, čitavi razredi srednjoškolaca, iz svih krajeva Hrvatske te iz susjednih zemalja. Sad kad smo najavili veliku dvoranu, mogu jedino poručiti zainteresiranima da požure s kupnjom ulaznica jer znamo da će se i novi kontingent rasprodati jako brzo", komentirala je Maja Valjak, voditeljica koncertnog odjela Menarta.

Ulaznice za  koncert kreću u prodaju u četvrtak, 12. travnja točno u podne po standardnoj cijeni od 220 kuna.  Parter i tribina nose istu cijenu dok će u prodaji biti  i dvjesto VIP mjesta po cijeni od 350 kn. Svi koji posjeduju ulaznicu za Boćarski dom, automatski dobivaju poziciju na parteru. Ukoliko žele ulaznicu zamijeniti za tribinu to mogu učiniti samo na mjestima gdje su ulaznicu kupili i to do 25. travnja.

Pročitajte više