Zečica u braku s 57 godina starijim milijarderom: Voli luksuz, ali "nije joj to važno"

Foto: Guliver Image/Getty Images, Screenshot: ITV

MILIJARDER Richard Lugner ima 82 godine i prošle godine u rujnu oženio se za 25-godišnju njemačku voditeljicu i bivšu zečicu Cathy Schmitz nakon što su u vezi bili samo sedam mjeseci.

Ipak, oboje inzistiraju da su unatoč razlici od 57 godina iznimno zaljubljeni, iako su ih zabrinjavale neke stvari oko njihova odnosa, prenosi Daily Mail.

Ovo je austrijskom milijarderu pet brak i on priznaje da je njegov put do bračne sreće bio prilično krivudav. U razgovoru za ITV kazao je: "Moramo naučiti biti u braku". Nakon svoje četvrte rastave uspješni biznismen bio je odlučan u namjeri da se više neće ženiti, ali Cathy ga je ubrzo uspjela navesti da se predomisli, nakon što ju je upoznao u veljači prošle godine.

Zaručili su se u kolovozu, a vjenčali mjesec dana kasnije: "Bio sam u braku četiri puta, a kad sam sreo Cathy bio sam već razveden sedam godina. Nisam se želio ženiti više nikad", kazao je. I iako je pristao na brak s njom, priznao je da je još uvijek zabrinut da je njegova nova supruga više zainteresirana za njegov bankovni račun nego za njega samoga. "Uvijek se brinem. Dame su vrlo opasne, biti u braku je opasno. Ali, ja se volim prepirati s mlađim ženama. To je za mene dobro", poručio je.



Cathy, koja je pokušavala postati voditeljica u Njemačkoj prije nego što je srela milijardera, priznala je da voli luksuzni život, ali i tvrdi da to nije jedini razlog zbog kojeg se za njega udala. "Kad smo se upoznali pomislila sam da je vrlo drag tip. Znala sam da je bogat, ja sam iz Njemačke - on je vrlo poznata osoba tamo. I naravno da je lijepo živjeti luksuznim životom, ali to meni nije previše važno. Prije nego što sam upoznala Richarda gurala sam svoju karijeru na TV-u. Ali onda sam trebala odlučiti između ljubavi i karijere. Osim toga, ja nisam prva supruga koja je puno mlađa od njega, niti jedna njegova žena nije bila njegovih godina", kazala je.

I dok će mnogima biti teško zamisliti što 82-godišnjak i 25-godišnjakinja imaju zajedničko, Cathy ustraje na tome da je to spoj iz snova: "Imam dobrog učitelja budući da je on dosad bio četiri puta u braku. Hodala sam s puno mladih dečkiju - oni se samo brinu za sebe. Vole nogomet i puno žena. Ja se s Richardom zabavljam, ali imam i šestogodišnju kćer na koju trebam paziti - treba mi muškarac", zaključila je.

Pročitajte više