Željko Joksimović oglasio se nakon što je zgrozio gledatelje svojim komentarima

Screenshot: YouTube

U PRVOJ emisiji nove faze natjecanja "X Factor Adria" Željko Joksimović izazvao je zgražanje gledatelja svojim komentarima o tjelesnom izgledu dvojice natjecatelja. Mnogi su istaknuli da osim što je ružno pred tolikom publikom komentirati fizički izgled mladića koji su pokazali zavidne glasovne mogućnosti, jako je štetno i za njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da jedan od njih ima samo 16-godina.

Nakon burnih reakcija publike, pjevač je odlučio pojasniti zašto se odlučio na takve komentare.

"X Factor nije natjecanje u kojem pronalazimo pjevače - to je show u kojem biramo nekoga tko ima sve atribute potencijalne glazbene zvijezde. A kako i sam često vodim borbu s viškom kilograma, ne vidim ništa loše u skretanju pažnje na fizički izgled i vođenju brige", napisao je Joksimović na svom Twitter profilu. 

Joksimović je nakon nastupa Iliju Mihailovića iz Beograda pitao je što namjerava napraviti s viškom kilograma te mu savjetovao da odmah krene na dijetu. Protiv njegovog pitanja pobunila se Aleksandra Kovač, kojoj je Joksimović uzvratio: "A zašto onda ti treniraš?". Zbunjeni dječak mu je odgovorio da je već počeo paziti na prehranu.

Tjelesni izgled Joksimovića je zasmetao i kod Bobana Mojsovskog iz Ohrida, kojem je rekao da višak kilograma riješi plivanjem u jezeru. "Pjevaš za bogove i žao mi je što nisi kod mene", dodao je nakon toga Joksimović.

Pročitajte više