"Željko Žnidarić dogovara mirno postizanje nagodbi, Mia Begović opstruira konačna rješenja"


 

BIVŠI suprug glumice Mije Begović, Željko Žnidarić, putem svog odvjetnika Vlade Rebića se oglasio o cijeloj drami koja se proteklih dana odvijala pred vratima stana u Masarykovoj 26, kojeg su on i Mija nekad dijelili. Očitovanje prenosimo u cijelosti.

Predmet: Očitovanje g. Željka Žnidarića na medijske napise

Poštovani,

U cilju pravodobnog i istinitog izvješćivanja javnosti o uvredljivim i netočnim navodima gđe. Mije Begović kroz medije proteklih dana, kao punomoćnik g. Željka Žnidarića, ukratko se očitujem sljedeće:

Sve stvari gđe. Mije Begović su popisane u skladu sa propisima u nazočnosti svjedoka i adekvatno pohranjene, a putem odvjetnika pozvani su na preuzimanje istih.


Činjenica je da g. Žnidarić proteklih godina putem pet različitih odvjetnika gđe. Mije Begović i njenih bliskih prijatelja traži i dogovara mirno rješenje svih međusobnih odnosa i postizanje nagodbi u svim sudskim sporovima koje vode, međutim ista uvijek opstruira konačna rješenja. Usprkos svemu navedenom g. Žnidarić smatra civiliziranim i jedino prihvatljivim nagoditi se i mirno riješiti sve međusobne odnose i nikako od istog stvarati medijske slučajeve.


Napominjemo kako je ovaj tekst jedino i isključivo autentično očitovanje i stav g. Žnidarića te se ovim putem ograđujemo od svih "navoda" g. Žnidarića iznesenih u medijima proteklih dana. Ujedno koristimo priliku ispričati se javnosti na po našem mišljenju nebitnoj temi obzirom na sve probleme s kojima se trenutno suočavaju ljudi u Republici Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Vlado Rebić, odvjetnik

 

Pročitajte više