Žene odlučile: Najzgodniji su muškarci Britanci, a Balkanaca nema na listi

Foto: Shutterstock

REZULTATI istraživanja portala MissTravel pokazali su da najzgodniji muškarci žive u Velikoj Britaniji, dok se muškarcima najviše sviđaju žene iz Brazila, prenosi agencija Anadolija.

Prema istraživanju u kojem je sudjelovalo preko 30 tisuća žena, najviše pripadnica ljepšeg spola priznalo je da im se sviđaju muškarci iz Velike Britanije.

Poslije Velike Britanije slijede Irska, Brazil, Italija, Amerika, Španjolska, Škotska, Francuska, Grčka i Portoriko.

Od deset zemalja u kojima, prema istraživanju MissTravela, žive najzgodniji muškarci, sedam su europske što bi značilo da u Europi žive najzgodniji muškarci.

Svaka peta anketirana žena smatra da su Britanci najljepši, dok se nijedna od zemalja regije zapadnog Balkana nije uspjela naći među prvih deset država u kojima žive najzgodniji muškarci.

Ispitanice među kojima je bilo najviše Amerikanki, njih 47 posto, kazale su da im je kod stranaca najprivlačniji njihov naglasak, dok je britanski izabran kao najljepši.

Isti portal proveo je i anketu među muškarcima kojima se najviše sviđaju žene iz Brazila. Nakon žena iz Brazila, muškarcima su najzgodnije žene iz Kolumbije, Amerike, Španjolske i Rusije.

Pročitajte više