Žene poludjele za Amerikanacem koji podsjeća na protagonista "50 nijansi sive"

Foto: Facebook

BRAYDEN OLSON iz Seattlea svojim izgledom mnoge podsjeća na glavnog glumca u filmskom hitu "50 nijansi sive", Christiana Greya, zbog čega njegovu pažnju žele privući žene diljem Amerike, a mnoge od njih su bile toliko uporne u želji da ga upoznaju da su doputovale u njegov rodni grad.

27-godišnji Olson jer za Business Insider otkrio okolnosti kada mu je prvi put rečeno da podsjeća na Greya: "Bio sam na ručku s jednom djevojkom koja je istaknula kako sličim na njega. Tada još nisam pročitao ni jednu od knjiga, no ubrzo je sve više ljudi počelo davati slične komentare na moj izgled".

"Onda sam počeo dobivati sve više poruka od potpunih stranaca", kazao je mladić i potom otkrio da je ludnica koja je nastala oko filmskog hita rezultirala porukama na društvenim mrežama i e-mailovima još barem tisuću obožavatelja "50 nijansi sive".

"Znao sam da će mi film donijeti još više popularnosti, no i dalje sam bio iznenađen s cijelom stvari", kazao je i dodao da su mnoge cure posjetile Seattle zbog njega, a s nekima do njih je i izašao na spoj.

Olson je u međuvremenu pročitao sve knjige i pogledao film nakon čega je zaključio kako sličnosti između Greya i njega doista postoje. Naime, s Greyom se prije svega najviše poistovjećuje na profesionalnom planu, no tvrdi da i neodoljivo podsjeća na prostagonista erotskog hita.

Grey je milijarder koji vodi uspješnu kompaniju Grey Enterprises, dok je Olson također uspješan poduzetnik, no ni približno uspješan kao Grey. Također, obojica žive u Seattleu.

"Christian Grey me pobijedio. On je lik iz knjige i smatram da se živa osoba s njim ne može natjecati. Ja sam pravi Brayden Olson i mislim da možete zamisliti koliko bi bilo čudno kada bi izmišljeni lik iz knjige bio potpuno isti kao stvarna osoba", kazao je mladić i naglasio kako je ponosan na svoje dosadašnje poslovne uspjehe, dodavši da nije siguran je li Grey ikada išta radio:

"Za razliku od njega, ja doista moram raditi kako bih imao uspješnu karijeru. Nemam još privatni helikopter kao on, ali doći će i moje vrijeme".

Olson je potom otkrio: "Nisam još pronašao svoju Anastasiu Steel", dodavši kako je svjestan da će njegova instant popularnost brzo "ispariti" zbog čega se nada da će na vrijeme uspjeti utjecati na neke stvari.

Naime, Olson volontira u udrugama koje se bore protiv obiteljskog nasilja te se nada kako će mu trenutna medijska pažnja pomoći da ukaže na bitne probleme društva.

"Ovo je samo jedna faza mog života. Cijela priča oko Greya bit će gotova za dvije do tri godine", objasnio je Oslon.

Pročitajte više