Zgodna Šibenčanka na Karibima na izboru za najljepšu gospođu svijeta

Foto: Maja Gović Curavić/Facebook

MAJA GOVIĆ CURAVIĆ Šibenčanka je koja trenutno boravi u Dominikanskoj Republici gdje je otišla predstavljati Hrvatsku na izboru za Mrs. Multiverse ili točnije, za najljepšu gospođu svijeta.

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Facebooku, tamo se jako dobro provodi, a to je za Šibenik.in i potvrdila: "Ovdje nam je stvarno predivno, postupaju s nama kao sa zvijezdama. Smještene smo u hotelu s pet zvjezdica gdje noćenje košta 500 dolara, a ne mogu vjerovati da imamo i jacuzzi u sobi".

S njom je tamo i predstavnica hrvatskih gospođica, odnosno 'miss', Splićanka Barbara Ljiljak, a Maja je smještena u sobi s Kazahstankom. "Snimamo s jednim od najpoznatijih nizozemskih fotografa Hermanom von Gastelom. Koreografiju za izbor koji će se održati sutra osmišljava poznata njujorška koreografkinja Marijana Vakarek s kojom provodimo dosta vremena marljivo vježbajući izlaske u nacionalnoj i večernjoj haljini i kupaćem kostimu", pojasnila je.

Osim toga gđa. Gović Curavić posjetit će s drugim predstavnicama i sirotište kako bi upoznale djecu za koju će na modnoj reviji prikupljati novac. Ispričala je i da je oduševljena jer je plivala s dupinima, ali i zbog mnogih drugih stvari: "Krstarili smo brodom po karipskoj obali, imali merengue white party, nosili reviju brazilskih kupaćih kostima u klubu Oro, a čak su nam dali da riješimo IQ test, i sve kandidatkinje su dobro riješile. Sve natjecateljice odlično izgledaju i obrazovane su, najmlađa je Albanka koja ima tek 17 godina i došla je u pratnji svoje mame, a od gospođa ja sam najstarija, ali svi me po prognozama svrstavaju u sam vrh. Ipak, vidjet ćemo konačne rezultate sutra", ispričala je.

Pročitajte više